• Vestervang Skole

Web: vestervangskole.dk

Fungerende skoleleder: Hans Nyholm
Formand for skolebestyrelsen: Claus Sørensen

Vestervang Skole er en afdelingsopdelt folkeskole i Viborgs vestlige bydel.

Skolen er en klyngeopdelt, 3-sporet folkeskole fra 0. - 9 årgang. Pr. 1. marts 2018 er der 761 elever på Vestervang Skole, hvoraf 100 er tilknyttet A-Gruppen, som er skolens Autisme-afdeling.

Skolen har SFO fra 0. - 3. klasse. Endvidere tilbydes morgenpasning for 4. klasse.
SFO er primært opdelt i de enkelte årgange, og byder på bl.a. friluftsliv, idræt, musik/drama, vandaktiviteter, leg og diverse værksteder f.eks sløjd.

Fra 4. klasse er der mulighed for klubtilbud i Klub Vest.

Værdier
Viborg Kommune arbejder overordnet ud fra fire værdier:

Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed og Mod

Vestervang Skole har i tråd med kommunes værdier udarbejdet et værdisæt, der danner grundlaget for skolens læringsmiljø:

Samarbejde, Tillid, Åbenhed, Ansvarlighed og Udvikling

Vision

• Vestervang Skole arbejder som en lærende organisation, og skaber udvikling gennem demokratiske processer, nytænkning og refleksion.

• Vestervang Skole arbejder som helhedsskole på 0. - 9. årgang, hvor forskellige faggrupper samarbejder om at styrke elevernes faglige samt alsidige personlige udvikling.

• Vestervang Skole har et respektfyldt og anderkendende læringsmiljø, hvor elever, forældre og ansatte er værdsatte.

• Vestervang Skole udvikler i samarbejde med forældrene livsduelige unge, der trives og mestrer eget liv i en forandringspræget verden.