• Vestervang Skole
Billedet på sidehoved

VESTERVANG SKOLE - ET GODT VALG FOR DIT BARN - VI TILBYDER FÆLLESSKAB OG FAGLIGHED

Emneuge 2018

Peder Borrisgård Pedersen den 13-11-2018

Skoleindskrivning

Onsdag den 12. december 2018 kl. 09.00 åbner Viborg Kommune for indskrivningen til 0. klasserne, der starter til august 2019.

Indskrivningen er åben til og med den 17. januar 2019.

Klik på følgende link for at indskrive dit barn:

Jesper Schytz Larsen den 06-12-2018
    Kære forældre til kommende skolebørn.

FYRAFTENS-RUNDVISNING PÅ VESTERVANG SKOLE

Kender I Vestervang Skole?

Det er en af Danmarks længste skoler. Den ligger godt gemt inde bag stisystemer og beboelse og er derfor ikke sådan lige at få øje på.
    Ja, faktisk mener vi, at vi har vores egen lille trygge oase her ude i Vestbyen.

Kunne I tænke jer at besøge os og få en rundvisning på hele skolen samtidig med, at vi fortæller jer noget om vores værdier og vores syn på læring og trivsel?

Så er I mere en velkommen på Vestervang Skole

Mandag d. 17.12 kl. 16.00 – 17.00.

Du skal ind ved skolens indgang A. Her vil der være modtagelse, som viser, hvor du skal gå hen.

Rundvisningen er for alle, der kunne have interesse for vores skole, og som har skolesøgende børn til det kommende skoleår.

Vi, skoleleder Mikael Bugge Andreasen, pædagogisk leder Gitte Elsborg-jensen, børnehaveklasseleder Mette Herning og bestyrelsesformand Rasmus Johnsen glæder os til at møde jer.

Mange julehilsner fra

Vestervang Skole