• Vestervang Skole
Billedet på sidehoved

VESTERVANG SKOLE - ET GODT VALG FOR DIT BARN - VI TILBYDER FÆLLESSKAB OG FAGLIGHED

Brandkadet-øvelse på Vestervang

Jesper Larsen den 09-10-2017
    Ferieaktiviteter på Hovedbiblioteket i Viborg i efterårsferien for 0. - 6. kl. - se vedhæftede bilag

Jesper Schytz Larsen den 21-09-2017
    Skolekoncerten med Naja Rosa Koppel og Anders Holm

I dag oplevede vi fantastiske Naja Rosa Koppel og Anders Holms optræden.

De gav os forskellige genrer, som blues, gospel, rock og pop ved brug af fortællinger og nogle rigtig flotte billeder.

De fortalte om deres rejse gennem USA, de bor selv i New York til dagligt, men fortalte også om mange andre fantastiske steder, som Texas, Tennesee, Missisippi og Louisiana.

Eleverne tog rigtig godt imod det, og det var fykldt med godt humør.

Naja Rosa og Anders var gode til at få os til at indleve os i deres fortælling gennem deres sange.

Anmeldt af det fantastiske Kulturcrew, Anton, Rebekka, Louise og Cassandra
    Peder Borrisgård Pedersen den 19-09-2017
    Internationalt børnehavetilbud i Viborg Kommune

Med etableringen af et internationalt børnehavetilbud i Viborg Kommune vil vi i Viborg kunne tilbyde et engelsksproget tilbud for børn og unge fra 3 til 18 år (Den private realskole og gymnasiet)
    Læs mere om tilbuddet i denne informations folder.